Latvijas Universitātes Sporta centra darbības optimizēšana, izmantojot elektronisko dokumentu vadības sistēmu - Kazaks, Kalvis (Latvijas Universitāte, 2020)
Diplomdarba tēma: Latvijas Universitātes Sporta centra darbības optimizēšana, izmantojot elektronisko dokumentu vadības sistēmu Diplomdarba pētījuma mērķis: izmantojot teorētisko literatūru un dažādu elektronisko dokumentu vadības sistēmu funkcionālo iespēju analīzi, piedāvāt atbilstošāko EDVS izvēli Universitātes Sporta centram dažādu darba procesu optimizēšanai Diplomdarba izstrādei izmantotas šādas pētīšanas metodes: literatūras referatīvā analīze, salīdzinošā jeb komparatīvā metode un sintēzes metode Darba rezultātā izstrādāti ieteikumi: Latvijas Universitātes Sporta centram ieviest Microsoft Sharepoint kā elektronisko dokumentu vadības sistēmu Pētījumā apstiprinājās, ka, ieviešot Latvijas Universitātes Sporta centram atbilstošāko EDVS, tiks ievērojami ieekonomēti darbinieku laika resursi, un izdevumi par sistēmas iegādi tiks atgūti 2 gadu laikā. Darba apjoms ir 60 lpp., tajā ir 6 tabulas, 13 attēli, izmantotās literatūras saraksts.

Topic of the diploma thesis: Optimization of the operation of the Sports Center of the University of Latvia using the electronic document management system. The aim of the diploma thesis research: using the theoretical literature and the analysis of the functional possibilities of various electronic document management systems, to offer the most appropriate choice of EDVS to the University Sports Center for optimization of various work processes. The following research methods have been used for the development of the bachelor's thesis: referential analysis of the literature, comparative or comparative method and synthesis method. As a result of the work, recommendations have been developed: to introduce Microsoft Sharepoint as an electronic document management system for the Sports Center of the University of Latvia. The study confirmed that the implementation of the most appropriate EDMS for the Sports Center of the University of Latvia will significantly save employees' time resources, and the expenses for the purchase of the system will be recovered within 2 years. Thesis consists of 60 pages, 6 tables, 13 figures, references.
Optimization of operation of the Sports Center of the University of Latia with the electronic document management system
Keywords: Vadībzinātne; elektroniskās dokumentu vadības sistēma; darba optimizēšana; laika ietaupīšana; dokumentu pārvaldība