Tīmekļa vietne "Fotomeistars" - Ivanāne, Ineta (Latvijas Universitāte, 2012)
„Fotomeistars” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta mājas lapa, kur fotogrāfi var izrādīt savus darbus plašākai publikai. Ir iespēja izveidot foto galerijas un pievienot tām aprakstus kā arī saņemt citu lietotāju komentārus un atsauksmes par izveidotajām galerijām. Visiem autorizētajiem lietotājiem tiek piedāvāta iespēja komunicēt savā starpā izmantojot foruma sadaļu. Mājas lapa ir brīvi pieejama jebkuram lietotājam, kuram ir piekļuve Internetam, un ir nepieciešamas tikai pamata prasmes datora un Interneta lietošanā, lai pilnvērtīgi izmantotu mājas lapas piedāvātās iespējas. Darbs izstrādāts pēc Modeļa-Skata-Kontroliera principa, izmantojot CodeIgniter ietvaru un visas tā piedāvātās iespējas.

"Fotomeistars" is a website which was designed as a qualification work where photographers can show their work to a wider audience. There is ability in the webpage to create photo galleries and add description to them as well as receive other users' comments and feedback on the established galleries. All authorized users have the opportunity to communicate with each other through the forum section. A website is freely available to any user who has access to the Internet, and requires only basic computer skills and Internet use in order to fully exploit the opportunities offered by the website. Work was produced as a Model-View-Controller principle, using the CodeIgniter framework and all the opportunities it offers.
Website "Fotomeistars"
Keywords: Datorzinātne