Latvijas Vēstures Institūta Žurnālam - 80 - Žemaitīte, Jolanta (My University, 2017)
Latvijas Universitātes Bibliotēkas virtuālās izstādes materiāls. Par godu Latvijas Vēstures Institūta Žurnāla 80 gadu jubilejai izveidota virtuālā izstāde atspoguļo izdevuma attīstību no tā pirmsākumiem 1937. gadā līdz mūsdienām. Izstāde iepazīstina ar žurnāla vēsturi, sniedz ieskatu nozīmīgāko personu, kuri veidojuši žurnāla koncepciju un strādājuši pie tā tapšanas dzīves gājumos, aplūko žurnālā publicēto rakstu tematiku un to skaita izmaiņas.
Keywords: Latvijas Vēstures Institūta Žurnāls – Vēsture; Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūts – Periodiskie izdevumi; Periodiskie izdevumi - Vēsture - Latvijas Universitāte; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science