Interneta veikals - Beznosiks, Ivans (Latvijas Universitāte, 2007)
Interneta veikals ir risinājums, kas palīdz pircējiem veikt pirkumus Internetā, ietaupot savu laiku un naudu. Iespēja pasūtīt praktiski jebkuru preci un elastīga atlaižu sistēma veido stabilu un konkurentspējīgo veikalu. Interneta veikals, kas ir aprakstīts šajā darbā, var būt lietojams kā pilnvērtīga un neatkarīga sistēma vai kā sagatave vai modulis jaudīgākās un funkcionālākās sistēmas izstrādei. Tāda funkcionalitāte bija sasniegta ar funkciju dalīšanu atsevišķos failos. Darbā arī ir rakstīts, ar kādas brīvas programmatūras palīdzību var realizēt Interneta veikalu. Produkts ir viegli papildāms, kas dot iespēju ietaupīt laiku un resursus.

The Internet shop is the solution allowing buyers to do purchase on the Internet, saving time and money. An opportunity to order practically any goods, flexible system of discounts make shop stable and competitive. This Internet shop can be used as a high-grade working product or as a preparation or a module for more powerful and more functional system. Such multifunctionality has been reached dividing functions in different files. In the qualification work it is described how to realize the Internet-shop on the basis of open-source software. The product can be easily filled up, so it is possible to save time and resource
Internet shop
Keywords: Datorzinātne