Automašīnu piegādes un pārdošanas uzskaites sistēma - Mežecka, Alīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba „Automašīnu piegādes un pārdošanas uzskaites sistēma” galvenais mērķis ir dot iespēju sistēmas lietotājam veikt uzskaiti par automašīnām, piegādātājiem un klientiem. Sistēma ir domāta ikdienas lietošanai, lai varētu izpildīt dažādas darbības ar ievaddatiem. Ar tās palīdzību var uzzināt pasūtījumu veidu un to vēsturi, piemēram, kad un kāda automašīna ir piegādāta uzņēmumam un vai kādu automašīnu vajag piegādāt klientam. Sistēma ir viegli pārskatāma un viegli lietojama, to varēs arī pilnveidot un modificēt. Darbs ir izstrādāts Oracle SQL Developer 3.0.04.34 programmatūras versijā, izmantojot PL/SQL valodu un Oracle Application Express 4.1.0.00.32 datu bāzes 10g vidi.

The aim of the qualification work “Car sale and delivery management system” is to provide the user with the system for operating the data of cars, suppliers and clients. The system is designed for everyday use to make it possible to execute different actions with the data. With it you can find out the type of the order and its history such as when and what type of the car is delivered to the company and when a car needs to be delivered to the customer. The system is easy to review and use, it will also be able to be developed and modified. Work has been developed in Oracle SQL Developer version 3.0.04.34 using PL/SQL language and Oracle Application Express Database 10g.
Car sale and delivery management system
Keywords: Datorzinātne