Pēteris no Dusburgas. Prūsijas zemes hronika - (:unkn) unknown (My University, 2003)
"Petri de Dusburg. Chronicon Terrae Prusiae" tulkojums latviešu valodā no lietuviešu valodas
"Petri de Dusburg. Chronicon Terrae Prusiae" : tulkojums latviešu valodā
Keywords: vēsture, kristietība