Vizuāls metodisks atbalsta materiāls skolotājam mehānikas un tehnoloģijas koledžā - Visočane, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarbs „Vizuāls atbalsta materiāls skolotājam mehānikas un tehnoloģijas koledžā” satur četras nodaļas un pielikumu. Pirmajā nodaļā ir vispārīgs ieskats didaktikā. Otrajā nodaļā ir sagatavoti mācību materiāli par tēmu vektori skolas kursā. Trešajā nodaļā ir aplūkota tēma lineāras, pakāpes un kvadrātfunkcijas. Ceturtā nodaļā ir sagatavoti mācību materiāli par ekspontfunkciju un logaritmisko funkciju. Mācību materiāls par tēmām ir sagatavots datorprezentāciju veidā, kuru paredzēts izmantot matemātikas stundās, lai skolēni varētu sasniegt skolotāja izvirzītos uzdevumus.

The Diploma thesis „Supporting visual methodical materials for teachers at Mechanics and Technology College” consists of four sections and annex. First section provides general view on didactics. There are study materials on the theme vectors at the course of school are prepared in the second section. Third section looks at the theme linear, degree and square functions. There are study materials about display and logarithmic functions could be found in the forth section. Study materials on the themes are prepared in the form of computer presentations, which are going to be used on mathematics lessons, so that pupils could reach tasks the teacher has set.
Supporting visual methodical materials for teachers at Mechanics and Technology College
Keywords: Pedagoģija