IoT tīmekļa vietne - Strelkovs, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2024)
Šī darba mērķis ir izstrādāt programmatūru, kas atvieglo viedierīču pārvaldību mājās. Visas ierīces var uzraudzīt un programmēt, lai tās nosūtītu datus uz centrālo mērījumu apkopošanas sistēmu. Sistēma ir izstrādāta tā, lai to varētu izmantot kopā ar specializētu aparatūru, kas ir vai nu lietu interneta ierīce, kurai ir savienojums ar internetu, vai īpaša ierīce, kas ir tilts starp parasto elektronisko mērierīci un internetu, izmantojot HTTPS protokolu datu apmaiņai. Programmatūra ir izstrādāta, izmantojot Microsoft ASP.NET Core 8 tīmekļa vietņu ietvarstruktūru.

The aim of this work is to develop software that facilitates the management of smart devices in the home. All devices can be monitored and programmed to send data to a central measurement collection system. The system is designed to be used in conjunction with specialised hardware, which is either an IoT device connected to the Internet or a dedicated device that bridges between a conventional electronic measuring device and the Internet using the HTTPS protocol for data exchange. The software is developed using the Microsoft ASP.NET Core 8 website framework.
IoT website
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; Ierīce; Mērījumu veids; Mērījumu grupa; Lietu internēts