Starptautiska informāciju tehnoloģiju meitas uzņēmuma grāmatvedības politikas veidošanas specifika - Stroža, Sanita (Latvijas Universitāte, 2011)
Ekonomikas bakalaura studiju noslēguma Sanitas Strožas bakalaura darbs izstrādāts Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes Grāmatvedības katedrā, un tas sastāv no teorētiskās un praktiskās daļas. Bakalaura darba teorētiskajā daļā tiek apkopota informācija par Latvijas Republikas normatīvo aktu un grāmatvedības speciālās literatūras prasībām attiecībā uz grāmatvedības politiku. Bakalaura darba praktiskajā daļā tiek analizēta starptautiska informāciju tehnoloģiju meitas uzņēmuma grāmatvedības politika. Bakalaura darbā izmantoti Latvijas Republikas normatīvie akti, speciālā grāmatvedības literatūra un internetā pieejamā informācija. Bakalaura darba apjoms ir 63 lappuses, 3 tabulas, 2 attēli. Izmantoti 23 literatūras avoti un beigās pievienots 1 pielikums. Atslēgvārdi: grāmatvedības politika, analīze, atjaunošana.

Sanita’s Strozas bachelor’s thesis in the Bachelor’s of Economic has been developed in University of Latvia department of Economics and Management. Bachelor’s thesis consists of two parts: theoretical and practical. Author summarizes information on laws and regulations in the Republic of Latvia as well as looks at specialized accounting literature regarding accounting policy, in the theoretical part of bachelor’s thesis. Practical part of bachelor’s thesis consists of an analysis of accounting policy in an international IT subsidiary. Specialized accounting literature, regulations of Republic of Latvia and also various internet resources have been used in the bachelor’s theses – 23 bibliographic resources in total. There are 63 pages, 3 tables, 2 charts and 1 appendix in the bachelor’s theses. Key words: accounting policy, analysis, renewal.
Specifics of an accouting policy in an international information technologies subsidiary
Keywords: Ekonomika