Uzņēmuma produktu portfeļa papildināšana ar bioloģisko olu produkciju uz "Balticovo" AS piemēra - Usiļonoka, Marija (Latvijas Universitāte, 2018)
Maģistra darba “Uzņēmuma produktu portfeļa papildināšana ar bioloģisko olu produkciju uz “Balticovo” AS piemēra” mērķis ir nodrošināt pieaugošo pieprasījumu apmierināšanu pēc bioloģiskām olām un palielināt bioloģisko olu pieejamību patērētājiem Baltijas, Čehijas un Skandināvijas tirgos. Darbā ir izstrādāts projekts bioloģisko olu iekļaušanai uzņēmuma produktu sortimentā, sadarbojoties ar bioloģisko saimniecību zemniekiem Baltijā. Darbs sastāv no 238 lappusēm, 3 attēliem, 21 tabulām, 2 grafikiem un 31 pielikumiem.

The aim of Master thesis “Company assortment replenishment with organic egg production on “Balticovo” AS example” is to insure increasing demand satisfaction for organic egg production and to improve organic egg availability for consumers on Baltic, Czech Republic and Scandinavian markets. Paper offers developed project for company assortiment replenishment with organic eggs by building cooperation with organic egg farmers in Baltic States. It consists of 238 pages, 3 images, 2 charts, 21 tables and 31 attachments.
Company assortment replenishment with organic egg production on "Balticovo" AS example
Keywords: Vadībzinātne; projektu vadīšana; projekts; bioloģiskās olas; bioloģiski produkti; project management