Noziedzīgu nodarījumu kopība - Kucins, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darbā tiek skaidrots noziedzīgu nodarījumu kopības jēdziens. Darbā tiek analizēti tiesas spriedumi. Ar to palīdzību autors nošķir noziedzīgu nodarījumu ideālās un reālās kopības pazīmes. Tai skaitā, darba gaitā tiek pievērsta uzmanība prokurora priekšrakstiem par sodu. Autors īpašu uzmanību pievērsīs tieši noziedzīgu nodarījumu ideālajai un reālajai kopībai. Darba gaitā tiek noskaidrotas būtiskākās noziedzīgu nodarījumu ideālās un reālās kopības atšķirīgās un kopīgās pazīmes.

Aggregation of criminal offencesis the most difficult part of criminal law. The research subject is aggregation of criminal offences and a factual aggregation of criminal offences. The research focus is based on aggregation of criminal offences. The research concludes with most important differences and similarities between aggregation of criminal offences and a factual aggregation of criminal offences.
Aggregation of criminal offences
Keywords: Juridiskā zinātne; noziedzīgu nodarījumu ideālā kopība; noziedzīga nodarījuma reālā kopība; Krimināllikums; tiesas spriedums