Uz modeļu transformācijām bāzēts GRADE klašu diagrammu importa dzinis - Čerenkovs, Roberts (Latvijas Universitāte, 2009)
„Uz modeļu transformācijām bāzēts GRADE klašu diagrammu importa dzinis” ir dinamiski ielādējamās bibliotēkas (.dll) veidā izstrādāts programmatūras produkts, kas ļauj importēt GRADE EIF klašu diagrammas Metamodeļu redaktorā. Projekts, kas ir bāzēts uz LU MII izstrādātas platformas „TDA Framework”, tiks rakstīts programmēšanas valodā C++, kā arī modeļu transformāciju valodā L0. Produkts tiks realizēts kā lielāka projekta - uz transformāciju vadītās arhitektūras bāzēta Metamodeļu redaktora sastāvdaļa.

“The model-transformation based GRADE class diagram import engine” is a software product developed as a dynamic-link library (.dll) which allows performing the import of the GRADE EIF class diagrams to the Metamodel editor. Based on the TDA Framework (developed at The Institute of Mathematics and Computer Sciences, University of Latvia ), the project will be written in the C++ programming language, as well as the model transformation language L0. This product will constitute a part of a larger project - Metamodel editor based on the TDA Framework.
The model-transformation based GRADE class diagram import engine
Keywords: Datorzinātne