Wörter-Büchlein, Wie Etzliche gebräuchliche Sachen auff Teutsch, Schwedisch, Polnisch und Lettisch, Zu benennen seynd - Depkin, Liborius (Georg Matth. Nöller, 1705)
"Vārdnīciņa, kā dažas parastas lietas jādēvē vācu, zviedru, poļu un latviešu valodā". Tekstūra, fraktūra, antīkva. Teksts paralēli latviešu, vācu, zviedru un poļu valodā. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 124 ; Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs, 1588-1830 / Nr. 1499.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Daudzvalodu vārdnīcas; Agrīnie darbi; Valodniecība; Vārdnīcas