OSM datu apstrādes rīks - Matrosovs, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2024)
Šajā dokumentā aprakstītas “OSM datu apstrādēs rīka” prasības un funkcionalitāte. Rīka mērķis ir dot iespēju modificēt failus OSM formātā un realizēt lielākas iespējamas konfigurēšanas un integrēšanas iespējas. Rīki ar līdzīgu mērķi jau eksistē, bet šīs rīks aizpildīs dažādus trūkumus jau esošajos rīkos. Dokumenta struktūra ir bāzēta uz “PROGRAMMATŪRAS PRASĪBU SPECIFIKĀCIJAS CEĻVEDIS:LVS 68:1996.”

This document describes the requirements and functionality of the Osm Data Processing Tool. The purpose of the tool is to enable modification of files in OSM format and to realize greater possible configuration and integration options. Tools with a similar purpose already exist, this tool will fill various gaps in existing tools. The structure of the document is based on "PROGRAMMATŪRAS PRASĪBU SPECIFIKĀCIJAS CEĻVEDIS:LVS 68:1996."
OSM data processing tool
Keywords: Datorzinātne; topoloģija; OSM; apstrādē; punkts; ceļš