Dokumentu apstrādes sistēmas ieviešana uzņēmumā, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus - Krūmiņa, Beate (Latvijas Universitāte, 2017)
SIA „Accounting Art” sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus un pēdējā gada laikā ir piedzīvojusi strauju klientu skaita pieaugumu. Līdz ar to aktualizējas jautājumi par dokumentu un datu apstrādes automatizēšanu un digitalizāciju, jo dokumentu manuāla apstrāde aizņem pārāk daudz laika. Diplomdarba mērķis ir: veikt grāmatvedības dokumentu apstrādes un digitalizācijas sistēmu analīzi, noteikt to funkcionalitāti un izvēlētās sistēmas ieviešanai grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmumā. Galvenie darba uzdevumi ir veikt grāmatvedības uzņēmuma esošo informācijas sistēmu analīzi, nosakot to trūkumus; veikt grāmatvedības dokumentu apstrādes un digitalizācijas sistēmu analīzi un izvirzīt priekšlikumus atbilstošākās sistēmas ieviešanai uzņēmumā.

„Accounting Art” Ltd. provides accounting outsourcing and the last year has seen a sharp increase in the number of customers. Accordingly, the topical issues is documents and data processing automation and digitization, because document processing takes too much time now. The aim of Diploma Thesis is: to carry out the accounting document processing and digitization systems analysis, determine their functionality and put forward a proposal for a single implementation of the system in outsourcing accounting company. The main tasks is to identify existing information systems by setting system weaknesses, carry out the accounting document processing and digitization systems analysis and develop proposals to company’s business automation and appropriate document processing system implementation in company.
Document processing system introduction in the enterprise which ensure accounting outsourcing
Keywords: Vadībzinātne; grāmatvedības uzņēmums; informāciju sistēmas; informāciju sistēmu analīze; dokumentu apstrādes un digitalizācijas sistēmas; dokumentu apstrādes un digitalizācijas sistēmu analīze