[Sv. Romas impērijas imperatora Leopolda I] Štetneru dzimtai (Johanam Ērnreiham Štetneram) izdotā diploms par ģērboņa un titula "fon Grābenhofi" (von Grabenhof) apstiprināšanu [rokraksts] : [pergaments :dižciltības diploma fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Ieraksta gads/vieta: Vīne, 17. gs. otrā puse (16...7. gada 26. jūnijs). Tekstā minētās personas: Ferdinands I, Ferdinands III, Johanns Ērnreihs Štetners, Johanns Ērnfrīds Štetners, Johanns Vilhelms Štetners, Johanns Ādams Štetners, Johanns Baptista Štetners. Tekstā minētās vietas: Grābenhofas muiža (Landgueth Grabenhof), Lejasaustrijas hercogiste (Ertzherzogthumb Öesterreich unter der Ennß), Vīne (Wienn), Vīnervaldes ceturtdaļa (viertl ob Wienerwald). Pergaments (kazāda), monohroms teksts (melna tuša) lapas abās pusēs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Goda un dižciltības tituli