Personāla vadības pilnveidošanas iespējas ēdināšanas nozares uzņēmumā - Ivanova, Anna (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba tēma: „Personāla vadības pilnveidošanas iespējas ēdinašanas nozares uzņēmumā”. Darba mērķis ir izpētīt SIA „Premier Restaurants Latvia” personāla vadības sistēmu un dot priekšlikumus to pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no ievada, 3 nodaļām un to apakšnodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, literatūras saraksta un pielikuma. Pirmajā daļā tiek apskatīti personāla vadības teorētiskie jautājumi: personāla plānošana, personāla meklēšana un atlase, personāla novērtēšana un attīstība, personāla motivācija. Darba otrajā nodaļā aprakstīta SIA „Premier Restaurants Latvia” darbība, tiek izskatīta organizatoriskā struktūra, personāla politika. Trešajā nodaļā tiek analizēts personāla vadības process SIA „Premier Restaurants Latvia”. Uz iegūtās informācijas pamata bakalaura darbā tika izdarīti secinājumi un priekšlikumi. Bakalaura darbs sastāv no 66 lapām, iekļaujot 17 attēlus, 3 tabulas, 1 pielikuma.

Theme of Bachelor’s work: „Personnel Management improvement possibilities in a food service company”. Objective of Bachelor’s work is to explore LTD “Premier Restaurant Latvia” personnel management system and make the recommendations for their development. Paper consists of introduction, 3 chapters and their subchapters, conclusions and recommendations, bibliographies list and appendix. The first chapter deals with theoretical issues of personnel management: personnel planning, personnel recruitment and selection, staff evaluation and development, staff motivation. The second chapter describes the LTD “Premier Restaurants Latvia” activity, organizational structure and the personnel policy. In the third chapter analyses of personnel management process in LTD “Premier Restaurants Latvia”. Bachelor’s research results are summarized in conclusions and recommendations. Content of the paper is 66 pages including 17 pictures, 3 tables and 1 appendix.
Personnel Management improvement possibilities in a food service company
Keywords: Vadībzinātne