Bibliotēka un sabiedrība - Latvijas Universitāte. Bibliotēkzinātnes un informācijas katedra (Latvijas Universitāte, 1993)
Rakstu krājumā aplūkoti vispārīgi sabiedrības informatizācijas procesi, iezīmēti jauni virzieni bibliotekārajā izglītībā un vēsturiskā aspektā analizēti latviešu un lietuviešu bibliogrāfiskie sakari.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Sabiedrības informatizācija; Bibliotekārā izglītība; Bibliogrāfijas vēsture; Bibliogrāfiskie sakari (latviešu un lietuviešu); Informācija un zināšanas; Informatized society; Library and information; Informacionālā sabiedrība