Bankas klientu priekšrocības tarifu piešķiršanas un aprēķināšanas sistēma - Kļevickis, Vladislavs (Latvijas Universitāte, 2016)
Šajā dokumentā ir aprakstīta sistēma, kas bija izstrādāta vienai no Latvijas bankām, lai optimizētu atlaižu tarifu piešķiršanas un komisijas aprēķināšanas procesus. Dokumentā ir iekļauta sistēmas tehniskā dokumentācija, kas ietver prasību specifikāciju, projektējumu, testēšanas dokumentāciju, pirmkoda piemērus, kā arī informāciju par projekta organizāciju. Sistēma izstrādāta OpenEdge 10.2 vidē.

This document describes a system which was developed for one Latvian bank in order to optimize preferential rate assignment and comission calculation proccesses. The document contains technical documentation of the system, which includes requirements specification, software design description, testing review as well as information about project organization. The system was developed in OpenEdge 10.2 environment.
Bank customer preferential rate assignment and calculation system
Keywords: Datorzinātne; priekšrocības tarifi; banku sistēmas; OpenEdge; preferential rates; banking systems