Mācību metode "Spēle"- mācīšanās motivācijas veicinātāja matemātikā 7.klasē - Bērziņa, Santa (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs „Mācību metode „spēle” – mācīšanās motivācijas veicinātāja matemātikā 7. klasē” veltīts mācību metodes „spēle” izzināšanai. Darbā piedāvātas spēles 7. klasei, pētīta to ietekme uz skolēnu mācīšanās motivāciju. Darbu var praktiski izmantot skolotāji darbā ar 7. klasi, kā arī atkārtojot tēmu gada beigās vai pirms eksāmena. Bakalaura darbā ir 4 nodaļas un 3 pielikumi. 1. pielikumā ir aptaujas anketas, 2. pielikumā ir sagatavotās spēles.

This bachelor’s paper ”The game study method – increasing the motivation for studying maths at the 7th grade” is written to explore the learning method „game”. The paper offers games for grade 7 students and the impact of this method to students learning motivation. Paper can be practically used by teachers who work with grade 7 or when revising the theme at the end of the year or before the exams. Bachelor’s paper consists of 4 chapter and 3 appendices. There are questionnaires in appendix 1, the prepared games in appendix 2.
The game study method - increasing the motivation for studying maths at the 7th grade
Keywords: Pedagoģija