Profesors Pēteris Laizāns: darbu rādītājs - Latvijas Universitātes Bibliotēka; Treide, Gita (Latvijas Universitāte, 2000)
Priekšvārds: Atzīmējot LU profesora Pētera Laizāna mūža 70.gadskārtu, Universitātes Bibliotēkas Bibliogrāfijas nodaļas darbinieki ir sastādījuši profesora darbu rādītāju. Informācija ir iegūta no Bibliotēkā esošās LU mācībspēku publikāciju kartotēkas un "Latvijas preses hronikas". Bibliogrāfiskajā rādītājā ietverti profesora Pētera Laizāna publicētie darbi no 1958. gada līdz 1999.gadam. Atsevišķās nodaļās apkopoti profesora Pētera Laizāna publicētie, recenzētie un rediģētie, sastādītie un tulkotie darbi, kā ari raksti par viņu, intervijas un sarunas ar profesoru. Darbu bibliogrāfiskie apraksti kārtoti hronoloģiskā secībā. Katra gada robežās vispirms uzrādīti darbi latviešu valodā, pēc tam krievu valodā Profesora Pētera Laizāna darbu rādītājam ir pievienots personu rādītājs.
Contributor other: Paukšēna, Diāna
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects; Filozofija; Filozofijas vēsture; Filozofi; Kultūrfilozofija; Ideju vēsture; Filozofiskie uzskati; Latgaliešu kultūra; Filozofijas vēsture Latvijā; Latvijas Universitātes profesori; Bibliogrāfiskie rādītāji; Professors of the Latvian University