Raspberry PI spēļu pārvaldības lietotne - Rava, Raimonds (Latvijas Universitāte, 2018)
“Raspberry PI spēļu pārvaldības lietotne” ir lietotne kura piedāvā tās lietotājiem iespēju palaist spēles, apskatīt spēlētāju topus, pievienot un rediģēt spēlētājus. Lietotne arī nodrošina lietotāja datu nodošanu spēlei un spēles sesijas datu saņemšanu no spēles. Lietotne ir pielāgota ērtai lietošanai ar spēļu kontrolieri un efektīvai darbībai uz Raspberry PI 3 modeļu datoriem. Sistēmas izstrādē izmantota C++ programmēšanas valoda, izmantota, MySQL datubāze pārvaldību sistēma un SDL2 bibliotēka lietotnes loga radīšanai, datu vizuālai attēlošanai logā, kā arī ievades iegūšanai no spēļu kontroliera.

“Raspberry PI game management app” is an app that provides its users the ability to launch games, view player high scores, add new and edit existing users. App also provides games with current users information and receives game session information from the game. App is designed to be used with game controller and for working on Raspberry PI 3 computers. App was developed using C++ programming language, MySQL relational database management system and SDL2 software development library for app window creation, data rendering and input reading from game controller.
Raspberry PI game management app
Keywords: Datorzinātne; Raspberry PI; spēļu pārvaldība; SDL2; C++