SIA BELMAST attīstības iespējas - Pastore, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba mērķis ir veikt uzņēmuma „BELMAST” saimnieciskās darbības rezultātu novērtējumu un izstrādāt priekšlikumus saimnieciskās darbības pilnveidošanai. Mērķa sasniegšanai bakalaura darba ietvaros autore izpildīs vairākus uzdevumus, kas saistīti ar uzņēmuma esošās situācijas novērtējumu, salīdzināšanu ar teoriju un priekšlikumu izstrādi. Bakalaura darbs sastāv no ievada, 4 nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, literatūras saraksta un pielikumiem. Darba pirmajā nodaļā tiek izklāstīta informācija par uzņēmumu SIA „BELMAST”. Otrajā nodaļā autore raksturoja mašīnbūves un metālapstrādes nozari un apakšnodaļās tiek aprakstīta uzņēmuma ārējā vide. Trešajā nodaļā tiek analizēta uzņēmuma iekšējā vide. Ceturtajā nodaļā tiek izstrādāti uzņēmuma attīstības virzieni, balstoties uz darbā izveidoto SVID kopsavilkumu. Uz iegūtās informācijas pamata bakalaura darbā tika izdarīti secinājumi un priekšlikumi. Bakalaura darba apjoms ir 80 lpp, 5 tabulas, 18 attēli. Darbā izmantoti 42 literatūras avoti, 12 pielikumi. Atslēgvārdi: metālapstrādes nozare, iekšējā un ārējā vide, stratēģija, attīstība.

The bachelor's work goal is to make the assessment of operating results of Ltd BELMAST and develop proposals for economic development. To achieve this goal, author proposed several tasks related to the company's current assessment of the situation, the comparison with the theory and development of proposals. Bachelor's thesis consists of an introduction, four chapters, conclusions and suggestions, references and appendices. The first chapter sets out the details of the company "BELMAST". The second chapter describes the engineering and metalworking industry, in the next sections is described external environment. The next chapter highlihtes the company's internal environment. The fourth chapter is designed for business development areas based on created SWOT summary. In the last chapter of obtained information was made references and appendices. Bachelor's workload is 80 pages, 5 tables, 18 figures. It was used 41 references, 41 literature sources, 12 appendices. Keywords: metal-working industry, the internal and external environment, strategy and development.
LTD BELMAST development opportunities
Keywords: Vadībzinātne