Cilvēka fizioloģijas un uztveres sekcijas un LU un LOOA kopīgās klīniski praktiskās konferences referātu tēzes - Latvijas Universitāte. 79. starptautiskā zinātniskā konference (LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļa, 2021)
Tēzes no LU 79.Starptautiskās zinātniskās konferences Cilvēka fizioloģijas un uztveres sēdes un LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un LOOA kopīgās klīniski praktiskās konferences Rīgā, 2021. gada 12. un 14. februārī
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Other physics::Optics