Latvijā piedāvāto filmu izsekošanas tīmekļa lietotne “MovieTrack” - Broks, Ainis (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darbā izstrādāta “Latvijā piedāvāto filmu izsekošanas tīmekļa lietotne “MovieTrack””. “MovieTrack” ir tīmekļa lietotne, kuras pamatā ir kinoteātru datu savākšana, apvienošana, apstrāde un attēlošana. Tās mērķis ir sniegt lietotājam informāciju par aktuālajām filmām Latvijā un to seansiem dažādos kinoteātros. Kvalifikācijas darbs tika izstrādāts vadoties pēc spējās izstrādes metodes. Darba pirmkods un priekšgalsistēma tika realizēta, izmantojot Javascript ietvaru SAPUI5, bet aizmugursistēmas (back-end) daļa tika realizēta, izmantojot Node.js un MongoDB datubāzi.

“MovieTrack” - Web app for tracking movies in Latvia “MovieTrack” is a web application. Its main function is to request data from cinemas, parse, store it, display it and do updates on a regullary basis. Main purpose of this application is to give user information about newest movies, including their sessions times, in Latvia. Qualification work is developed using agile software development methodology. The source code of the program and the front-end were implemented using the Javascript framewrok SAPUI5, but the back-end was implemented using the Node.js and a MongoDB database.
“MovieTrack” - Web app for tracking movies in Latvia
Keywords: Datorzinātne; SAPUI5; Node.js; spējā izstrāde; JSON; Javascript