Logu lietojumprogrammu dzinējs - Gailis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2007)
Autors piedāvā risinājumu logu lietojumprogrammu informācijas sistēmu izstrādei. Tiek izstrādāts logu lietojumprogrammu dzinējs, kurš atvieglo sistēmas izstrādes procesu, samazinot izstrādes laiku un palielinot kvalitāti, stabilitāti un pārvaldīšanas iespējas. Logu lietojumprogrammu dzinējs tiek ņemts par pamatu izstrādājamai logu lietojumprogrammu sistēmai.

The author offers solution for information systems development of Windows application systems by decreasing development time and increasing product quality, stability and manageability. Windows application engine is offered as a basis for arbitrary information system.
Windows application engine
Keywords: Datorzinātne