Volejbols Latvijas Universitātē - Žemaitīte, Jolanta (My University, 2019)
2019. gadā, sagaidot augstskolas 100. jubileju, Latvijas Universitātes Bibliotēka izveidoja virtuālo izstādi “Pēc mirkļa 100 gadi: LU Sports”. Publikācija “Volejbols Latvijas Universitātē” izstrādāta apkopojot šīs izstādes materiālus un veltīta vienam no sporta veidiem – volejbolam. Rakstā atspoguļota volejbola attīstība no LU dibināšanas 1919. gadā līdz 2018.gadam, aprakstot būtiskākos sasniegumus un ievērojamākos sportistus.
Keywords: Volejbols - Latvijas Universitāte; Sporta vēsture - Latvijas Universitāte; Universitātes sports; Pludmales volejbols - Latvijas Universitāte; Uldis Ģērmanis - Volejbols - Latvijas Universitāte; Leopolds Kovals - Volejbols - Latvijas Universitāte; Zigismunds Grigoļunovičs - Volejbols - Latvijas Universitāte; Inguna Minusa - Volejbols - Latvijas Universitāte; Inga Pūliņa - Volejbols - Latvijas Universitāte; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports