Rietumu Bankas labdarības fonda komunikācijas analīze 2018. gadā - Ozoliņa, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2019)
Darba ‘’Rietumu Bankas labdarības fonda komunikācijas analīze 2018. gadā” pētījuma problēma ir fakts, ka Rietumu Bankas labdarības fonds nenodarbojas ar sevis reklamēšanu, kā rezultātā līdz sabiedrībai var nenonākt informācija par sniegtajām iespējām. Darba mērķis ir izpētīt kādās platformās un kādu informāciju Rietumu Banka pauž par savu fondu, vai fondam ir kāda komunikācijas problēma, kuru uzlabot. Darbā izmantotas Dž. Gruniga sabiedrisko attiecību teorija, T. Borčera masu komunikācijas teorija un Dž. Homansa sociālās apmaiņas teorija. Pētījumā tika noskaidrots, ka fonds izmanto vairākas komunikācijas platformas ar mērķi informēt. Tomēr fondam būtu jānodarbojas ar aktīvāku komunikāciju caur mediju kanāliem. Atslēgas vārdi: Rietumu Bankas labdarības fonds, labdarība, komunikācija, sabiedrība.

The problem of “Communication analysis of the Rietumu Bank charity fund in 2018” is the fact that the charity fund of Rietumu Bank is not engaged in self-promotion, which may result in the company not being informed about the opportunities provided. The goal is to explore on what platforms and what information Rietumu Banka expresses about it’s fund or whether the fund has any communication problem to improve. To work uses J. Gruniga Public Relations Theory, T. Borcher's Mass Communication Theory and J. Homan's social exchange theory. The study found that the fund uses several communication platforms to inform. How-ever, the fund should deal with more active communication through media channels. Keywords: Rietumu Bank charity fund, charity, communication, society.
Communication analysis of the Rietumu Bank charity fund in 2018
Keywords: Komunikācijas zinātne; Rietumu Bankas labdarības fonds; labdarība; komunikācija; sabiedrība