Apmācību rīks bērniem - Ločmelis, Lauris (Latvijas Universitāte, 2017)
Apmācību rīks bērniem ir paredzēt ar mērķi attīstīt bērnu domāšanu un reakcijas ātrumu. Rīks piemērots, lai bērns patstāvīgi spētu uzlabot skolā iegūtās zināšanas un attīstīt izzinātos skaitļus un burtus. Moderno tehnoloģiju laikā ir būtiski atvieglots bērnu pašizzināšanās un pašizglītošanās process, līdz ar to, šis rīks var kalpot par lielisku veidu, kā uzlabot savas zināšanas arī ārpus skolas laika, atvieglojot turpmāko mācību procesu.

Learning tool for kids is made with aim to develop thinking and reaction time for kids. This tool is made for kids to get better with their knowledge which they have gathered in school and also to get better with numbers and letters. In this modern technology era, it is very easy for the kids to ease their own process of self-learning. And this tool can serve as a great way to improve the skills also not only in school, but anywhere, by easing the further study process.
Learning tool for kids
Keywords: Datorzinātne; rīks; matemātika; anagramma; tool; math