Absolventu jauktais koris "Jubilate" - Feldmane, Ketija (My University, 2014)
Ieskats Latvijas Universitātes absolventu jauktā kora "Jubilate" vēsturē un radošajā darbībā. Publikācija iekļauta LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc 6 mirkļiem 100 gadi".
Keywords: Absolventu jauktais koris "Jubilate"; Koris