Interneta veikala izstrāde - Rudusāne, Dana (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba mērķis ir izvedot projektu interneta veikala izstrādei, kurā tiks pārdotas apdrukātas auduma somas un t-krekli ar autora veidotiem dizainiem. Interneta veikala nosaukums būtu www.danulyart.com, jo tā sauc autora pārvaldīto Instagram kontu, kurā tiek publicēti tā veidotie darbi. Interneta veikala izveidošanas pamatojums ir attīstīt autora esošo zīmolu, tam izstrādājot interneta veikalu, kurā varētu iegādāties preces ar autora veidotiem dizainiem. Interneta veikala biznesa modelis ir preču tirdzniecība interneta veikalā izmantojot starpnieka pakalpojumus preču ražošanā. Bakalaura darba rezultātā tiks izveidots interneta veikala izstrādes projekts un mārketinga attīstības plāns, kā arī aprakstīti interneta veikala darbībai nepieciešamie biznesa procesi. Darba kopējais apjoms ir 64 lapas, kas ietver 6 tabulas, 23 attēlus un izmantoto avotu sarakstu. Atslēgas vārdi: e-komercija, interneta veikals, dizaina preces.

The aim of the bachelor`s thesis is to create an online store development project, where fabric tote bags and t-shirts with printed designs created by the author will be sold. The name of the online store would be www.danulyart.com, as this is how the author`s managed Instagram account is called where the author designs are published. Motive for creating an online store is to develop the brand and make a place where designs can be purchased. The business model of this online store is the retailing in an online store using other services for production of the goods. Bachelor's thesis will result in an online store development project with a created marketing plan and described business processes which are necessary for the operation of the online store. The total volume of the work is 64 pages, which includes 6 tables, 23 pictures and a list of used sources Keywords: e-commerce, online store, design goods.
Online store development
Keywords: Vadībzinātne; ekomercija; inerneta veikals; dizains; dizaina preces