Piedāvājuma veidošana mārketinga pakalpojumu uzņēmumā MSconsult. - Nikolajeva, Diāna (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba autors plāno dibināt uzņēmumu MSconsult, kurš sniegs mārketinga pakalpojums Latvijas maziem un vidējiem uzņēmumiem. Piedāvātais klāsts sevī ietvers - mārketinga audita, mārketinga stratēģijas, zīmola stratēģijas, mārketinga komunikācijas stratēģijas un klientu attiecību vadības sistēmas pakalpojumus. Darba mērķis bija izpētīt konkurenci nozarē, un izstrādāt rekomendācijas par MSconsult pakalpojumiem. Galvenie darba uzdevumi bija noteikt konkurentus, noskaidrot ekspertu viedokļus, un izveidot operacionālas procedūras MSconsult pakalpojumu piedāvājumam. Rezultātā, tika noskaidrots, ka vislielāko pakalpojuma noieta potenciālu var skatīt klientu attiecību programmas izstrādes pakalpojumā. Pārējo pakalpojumu aktualitātei bija novērojama vidēja nepieciešamība, vidējs attīstības un izaugsmes perspektīvu. Darba apjoms ir 84 lpp., un ir papildināts ar 34 attēliem un 7 pielikumiem.

Author of this master thesis plans to establish company MSconsult, which would provide marketing services to Latvian small and medium sized firms. Offered marketing solutions would encompass such services as marketing audit, marketing strategy, brand strategy, marketing communications strategy and customer relationship management development. The aim of this work was to detect main field competitors, and propose recommendations for MSconsult range of services. General objectives of the thesis were to research competition and competitors, determine expert thoughts and develop operational procedures for MSconsult offered services. As a result, it was enucleated that customer relationship management program development has the greatest service sales potential. Other services were evaluated with a medium need and medium development perspective. The master thesis work consists of 84 pages, 34 picture and 7 appendices.
Supply Formation in Marketing Services Company MSconsult.
Keywords: Vadībzinātne