Elektroniskās darba laika uzskaites sistēmas tīmekļa vietnes, lietotnes saskarnes izstrāde un ārējo NFC lasītāju sasaiste ar sistēmas lietotnes kontroliera funkciju - Bērzkalns, Andris (Latvijas Universitāte, 2018)
Darbā aprakstīta lietotāja saskarnes izstrāde un ārējā NFC lasītāja sasaiste ar “Elektronisko darba laika uzskaites sistēmu”, jeb EDLUS, kas ir jau pastāvošs produkts, kas jau tiek izmantota Latvijā esošu būvobjektu darba laika uzskaitē. Darba izstrādes mērķis bija: uzlabot šīs sistēmas tīmekļa saites pārskatāmību, pielāgot vietnes izskatu mobilajām ierīcēm ar responsīvu dizainu, uzlabot vietnes paziņojumu attēlošanu un izstrādāt risinājumu ārējo USB NFC lasītāju sasaistei ar sistēmu. Šis risinājums jau tiek izmantots sistēmas Android lietotnes izstrādē un izstrādātā lietotāju saskarne tiek pielietota gatavajā produktā.

This document describes the user interfaces development and a solution to implimenting an external NFC reader with the “Electronic working time accounting system” which is an already existing product that is used in construction sites in Latvia for work time managment. The goal was to: impove the systems webpage’s visual look to be more practical while in use, make it look more appealing on mobile devices with a responsive design, improve the displaying of notifications and develop a solution for the external USB NFC card reader. This solution is already being used in the systems Android applications development and the user interface is being used in the finished product.
Website and application interface development of the electronic working time accounting system and the integration of external NFC readers with the system's app's controller function
Keywords: Datorzinātne; Lietotāju saskarne; NFC lasītājs; Responsīvs dizains; Formu validācija