Mentālās veselības aprūpes sistēma - Rozvadovska, Anna (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izveidota sistēma, kas palīdzēs cilvēkiem, kas ikdienā saskaras ar stresu, vientulību, trauksmi un citiem negatīvajiem pārdzīvojumiem, analizēt savu stāvokli, piekļūt noderīgai informācijai un saņemt palīdzību no speciālistiem. Sistēma sniedz funkcionalitāti informācijas iegūšanai par mentālās veselības traucējumiem un to simptomiem un funkcionalitāti regulārai pierakstu veikšanai, kā arī palīdz atrast terapeitus, balstoties individuāli uz katra pacienta informāciju, un saņemt vērtīgas rekomendācijas. Sistēma ir izstrādāta, izmantojot PHP programmēšanas valodu un Laravel ietvaru.

The paper describes mental health care system development process. System is created for people who regularly face stress, loneliness, anxiety and other negative experiences, its functionality will help people find information about mental health disorders and disorder symptoms and analyse their mental state by regularly making notes about one’s feelings. System also provides functionality for finding a therapist based on each patient individual information and getting valuable recommendations from the specialists. System is developed using PHP programming language and Laravel framework.
Mental health care system
Keywords: Datorzinātne; Mentālā veselība; Veselības aprūpe; Traucējumi; Terapeiti; PHP