Reklāmas baneru izveides sistēmas izstrāde - Cinītis, Emīls (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot reklāmas baneru izveides sistēmas (turpmāk tekstā - “Sistēma”) dokumentāciju darba izstrādei. Sistēmas galvenā funkcionalitāte ļauj lietotājiem apskatīt, izveidot viegli pielāgojamus reklāmas banerus un tos lejupielādēt HTML5 formātā, kā arī izveidot atkārtoti izmantojamas baneru veidnes un krāsu shēmas. Sistēmas prototipa versija tiek aktīvi izmantota produkcijā, taču pieeja sistēmas izmantošanai ir limitētam skaitam lietotāju. Kvalifikācijas darbs sastāv no ievada, apzīmējumu saraksta, četrām nodaļām - programmatūras prasību specifikācijas, programmatūras projektējuma apraksta, testēšanas un projekta pārvaldības -, nobeiguma, izmantotajiem avotiem un pielikumiem. Darbā ir 116 lapaspuses un tajās ir iekļauti 58 attēli, 58 tabulas, 4 pielikumi.

The purpose of this qualification work is to develop an ad banner creation systems’ (further in text - “System”) documentation for the system development. The systems’ main functionality allows users to view and create easily customizable ad banners and to download them in HTML5 format as well as create reusable banner templates and color schemes. This system’s prototype is actively used in production, however access to this prototype is given to a limited count of users. The qualification work consists of an introduction, a list of terms, four chapters - software requirement specification, software design description, testing and project management -, a conclusion as well as a list of used sources and appendices. The work contains 116 pages and those pages contain 58 images, 58 tables and 4 appendices.
Ad banner creation system development
Keywords: Datorzinātne; reklāmas baneris; Vue.js; Laravel; tīmekļa sistēma