Matemātiskā modelēšana: Matemātiskās fizikas lietišķās problēmas - Latvijas Universitāte; Latvijas ZA un LU Matemātikas institūts (Latvijas Universitāte, 1998)
Krājums veltīts skaitlisko metožu izstrādei, pamatošanai un pielietošanai konkrētu matemātiskās fizikas problēmu risināšanā
Mathematical modelling: Applied problems of mathematical physics
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Other physics::Mathematical physics; Matemātiskā fizika; Matemātiskā modelēšana; Lietišķā matemātika; Pagodkinas Ilgas publicēto darbu saraksts; Mathematical modelling