Dzeramā ūdens kvalitātes izvērtējums Tumes pagastā - Mišuta, Lelde (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā tika apkopota informācija par Tumes pagastu, par pazemes ūdeņiem, dzeramā ūdens standartiem un to kvalitāti. Veikti pētījumi par individuālo aku, centralizētā ūdens kvalitāti. Tika noskaidrots 12 ūdens paraugu ķīmiskais sastāvs.

In work the information about location of Tume, about underground water, standarts and quality of drinking water in individual wells and centralized water systems is described. The quantitative composition of 12 water samples are investigeted.
Drinking water quality evaluation in the parish of Tume
Keywords: Ķīmija