Mykoob funkcionalitātes izstrāde - skolotāju datu pārvaldība - Ļevenčiks, Mihails (Latvijas Universitāte, 2014)
Skolotāju datu pārvaldība – “Mykoob” sistēmas sadaļa, kura nodrošina ērtu darbošanos ar skolotāju datiem. Galvenās funkcijas, kurus piedāva skolotāju datu pārvaldība ir skolas skolotāju saraksta apskatīšana, jaunu skolotāju pievienošana, eksistējošu skolotāju datu rediģēšana, skolotāju dzēšana un atjaunošana, priekšmetu piesaistīšana skolotājam un noņemšana no skolotāja, skolotāju saraksta eksportēšana un drukāšana. Programmprodukts izstrādāts pēc spējās izstrādes metodes.

Teacher data managment - Mykoob systems section, which offers comfortable work with teacher data. The main functions that teacher data management offers are viewing the school teachers list, adding new teachers, editing existing teacher data, deleting and restoring teachers, assign and removing subjects from a teacher, exporting and printing a list of teachers. The product has been developed using Agile software development method.
Mykoob functionality development - teacher data management
Keywords: Datorzinātne