Šķēršļu joslas āra nodarbībās 5-6 gadus veca bērna fizisko attīstību sekmēšanai - Meņģelsone, Laine (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba temats: Šķēršļu joslas āra nodarbībās 5-6 gadus vecu bērnu fiziskās attīstības sekmēšanai. Darba autore: Laine Meņģelsone Darba zinātniskā vadītāja: Mg.sc.edu. Agita Klempere - Sipjagina Pētāmā problēma: Kā sekmēt 5-6 gadus veca bērna fizisko attīstītību āra nodarbībās izmantojot šķēršļu joslas. Darba mērķis: Sekmēt 5-6 gadus veca bērna fizisko attīstību āra nodarbībās, izmantojot šķēršļu joslas. Atslēgasvārdi: Pirmsskolas izglītības iestāde, šķēršļu joslas, āra nodarbības, pamatkustības, bērna attīstība.

Diploma thesis: Obstacle courses in outdoor activities to promote physical activity of 5– 6-year-old children. Diploma thesis author: Laine Meņģelsone Diploma thesis advisor: Mg.sc.edu. Agita Klempere - Sipjagina Main question/main problem: How to encourage the physical activity of a 5–6-year-old child in outdoor activities using obstacle courses. Goal of diploma thesis: Encourage the physical activity of a 5–6-year-old child in outdoor activities using obstacle courses. Keywords: Preschool educational institution, obstacle courses, outdoor activities, basic movements.
Barriers in outdoor activities to promote the physical development of a 5-6 year old child
Keywords: Pedagoģija; Pirmsskolas izglītības iestāde; šķēršļu joslas; āra nodarbības; pamatkustības; bērna attīstība