Lettische Kunstlyrik - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1892)
Manuskripts rokrakstā
Lirikas māksla
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Latviešu literatūra; Latviešu dzeja; Latviešu dzejas vēsture; Latviešu dzejas kritika; Lettische Poesie Kritik; Lettische Poesie Geschichte; Latvian poetry - history and criticism; Rokrakstu kolekcija