Uzņēmuma AS "Rīgas Dzirnavnieks" tirdzniecības stenda projekta izstrāde - Ķikute, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba uzņēmuma AS „Rīgas Dzirnavnieks” tirdzniecības stenda projekta izstrādes mērķis ir nodrošināt uzņēmuma „Rīgas Dzirnavnieks” graudaugu produktu apgrozījuma apjoma pieaugumu. Pirmajā nodaļā aplūkots graudkopības vispārējais raksturojums, graudkopības produkcijas apjoma attīstība Latvijā, kā arī noskaidrots sabiedrības viedoklis par šo produkciju un uzņēmuma „Rīgas Dzirnavnieks” piedāvāto produktu klāstu. Otrajā nodaļā izstrādāts projekta priekšlikums ar tehnisko ekonomisko pamatojumu, uz kura bāzes, trešajā nodaļā izstrādāta projekta rokasgrāmata. Darbs sastāv no 58 lappusēm, 20 attēliem, 7 tabulām, un 31 pielikumiem. Atslēgas vārdi: projekta vadīšana, projekts

The objective for the Master’s thesis „Sales Stand Development for the Company AS „Rīgas Dzirnavnieks” is to ensure an increase in the sales volume for „Rīgas Dzirnavnieks” cereal products. The first section contains a general overview of cereal cultivation and the development of cereal product volumes in Latvia, as well as social opinion toward these products and those of „Rīgas Dzirnavnieks” is ascertained. The second section is the project proposal and economic substantiation on the basis of which the project handbook of the third section has been developed. This work is comprised of 58 pages, 20 visuals, 7 tables and 31 appendices. Keywords: project management, project
Sales Stand Development for the Company AS "Rīgas Dzirnavnieks"
Keywords: Vadībzinātne