SIA "Austrumu Ekspresis" uzņēmuma tīmekļa vietnes modernizācijas projekts - Kaļiņina, Alīna (Latvijas Universitāte, 2018)
Diplomdarba mērķis ir iegūt informāciju par uzņēmumu, iepazīties ar tā darbības gaitu, izpētīt un analizēt uzņēmuma iekšējo informācijas sistēmu darbību un modernizēt informācijas sistēmu, kura neatbilst uzņēmuma prasībām. Uzņēmuma informācijas sistēmas analīzes gaitā autore konstatēja - tīmekļa vietnes būtiskas nepilnības, kuras nepieciešams modernizēt. Tīmekļa vietnei nevar izveidot detalizētu pieteikuma grozu, nav tiešas sasaistes klienta – tīmekļa vietne - uzņēmums. Neveidojas pasūtījumu datu bāze. Tīmekļa vietnē netiek regulāri tiešsaistē ievietotas jaunākās preces. Tīmekļa vietne izveidota izmantojot novecojušas tehnoloģijas Tīmekļa vietnes modernizācijai, autore piedāvā uzņēmumam pāriet uz jauno vietni, kura darbojās uz CMS PrestaShop sistēmas pamata. Autore piedāvā papildus izmantot spraudņus, vietnes modernizēšanai. Autore izstrādāja vietnes maketus, kuros var redzēt vietnes potenciālo izskatu.

The aim of the diploma is to get information about the company, to get acquainted with the course of its operation, to study and analyze the functioning of the company's internal information systems and to modernize the information system that does not meet the requirements of the company. During the analysis of company's information system, the author identified significant weaknesses in the website that need to be modernized. A website can not create a detailed application basket, there is no direct link between the client – the website – the company. Do not create order databases. There latest items are not regularly posted on the web site. The website is outdated. For the modernization of the website, the author proposes to the company to move to the new site that works on the basis of the CMS PrestaShop system. The author offers to use templates for website modernization. The author developed site layouts where you can see the site's potential appearance.
SIA "Austrumu Ekspresis" enterprises web site modernization project
Keywords: Vadībzinātne; AVS; BPM; CMS; PHP