Profesors Bruno Rolovs: biobibliogrāfiskais rādītājs - Paukšēna, Diāna (Latvijas Universitāte, 1991)
Biobibliogrāfiskajā rādītājā ietverti fizikas un matemātikas zinātņu doktora profesora Bruno Rolova publicētie darbi no 1958.gada līdz 1990.gadam, kā ari literatūra par viņu.
Профессор Бруно Николаевич Ролов: биобиблиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Fizikas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Elementārdaļiņu fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Kodolfizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Cietvielu fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Nuclear physics - bibliographical index; Solid state physics - bibliographical index; Физика элементарных частиц - библиографический указатель; Физика твердого тела - библиографический указатель; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Biobibliogrāfiskie rādītāji