Tīmekļa vietne filmu cienītājiem - Garipovs, Maksims (Latvijas Universitāte, 2011)
Tīmekļa vietne filmu cienītājiem ir veltīta filmām un ir paredzēta cilvēkiem ar kopīgām interesēm, kuri vēlas sazināties ar citiem filmu cienītājiem, apspriest noskatītas filmas, rakstīt pārskatus par filmām un lasīt citu cilvēku pārskatus, gūt informāciju par filmām un glabāt informāciju par noskatītām filmām ērtā un pieejamā veidā. Lietotāja saskarne paredzēta ērtai un intuitīvai pārvietošanai pa vietnes sadaļām. Vietne izstrādāta CodeIgniter vidē, balstoties uz prasībām.

Website for movie admirers is dedicated to movies and is developed for people with common interests who want to communicate with other movie admirers, discuss the movies they have seen, write reviews about the movies and read other people reviews, obtain information about the movies and store information about the movies they have seen in convenient and accessible way. The user interface provides easy and intuitive navigation through the site. Website is developed inside CodeIgniter environment, based on the requirements.
Website for movie admirers
Keywords: Datorzinātne