Ekotūrisma un etnotūrisma izaicinājums mudināt starptautiskos tūristus uz Latviju - Im, Hwije (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalura darba " Ekotūrisma un etnotūrisma izaicinājums piesaistīt ārzemju tūristus Latvijā" autors ir Hwije Im un zinātniskā darba vadītāja ir Annija Apsīte. Darbā tiek analizēti ekotūrisma un etnotūrisma izaicinājumi piesastīt starptautisksus tūristus Latvijai. Darba mērķis ir identificēt pašreizējās vājības un faktorus, kuri ir spējīgi padarīt ekotūrismu un etnotūrsimu pievilcīgāku ārzemju tūristiem Latvijā. Galvenais darba uzdevums ir noskaidrot ietekmējošākos faktorus potenciālajiem tūristiem, kas liks tiem izvēlēties Latviju par tūrisma galamērķi. Darba autors iegūst un pēta rezultātus par vairākām autora izvirzītām hipotēzēm saistībā ar faktoriem, kas ir atbildīgi par tūristu trūkumu Latvijā ekotūrisma un etnotūrisma kontekstā. Darbs sastā no 83 lappusēm, 10 tabulām, 37 attēliem, 3 pielikumiem. Atsauču saraksts sastāv no 60 avotiem.

The author of the bachelor's thesis "Challenge of Ecotourism and Ethno-tourism to induce International tourists to Latvia" is Hwije Im and the scientific supervisor of the thesis is Mag.admin lect. Annija Apsīte. The thesis analyses the challenges of Ecotourism and Ethno-tourism to induce International tourists to Latvia. The aim is to identify the current weaknesses and factors, which could make Ecotourism and Ethno-tourism more attractive for foreign tourists in Latvia. The main task is to find out what are the most influential factors to potential tourists to choose Latvia as a tourism destination. The Author examines and obtained the results about multiple hypotheses regarding the factors of lack of tourists in Latvia with Ecotourism and Ethno-tourism purposes. The Thesis consists of 83 pages, 10 tables, 37 figures and 3 appendices. The list of references includes 60 sources.
Challenge of Ecotourism and Ethno-tourism to induce International tourists to Latvia
Keywords: Ekonomika; Ecotourism; Ethno-tourism; Latvia; international tourism; tourism destination