Metodiska izstrādne "Inversas funkcijas" - Prancāne, Līga (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba mērķis ir izveidot metodisku līdzekli, kas būtu kā atbalsta materiāls skolotājam mācīšanas procesā, darbam stundās un ārpusstundu nodarbībās, gan skolēniem, studentiem un citiem interesentiem nepieciešamo uzziņu iegūšanai par attiecīgo tēmu. Tas satur teorijas izklāstu par inversām funkcijām, elementāro funkciju apvēršamības izpēti, kā arī uzdevumu piemērus, atrisinājumus, treniņuzdevumus. Atslēgas vārdi: elementārās funkcijas, inversas funkcijas

The goal of the Bachelor thesis is to develop guidance manual which would be as teaching aids for a teacher in the process of teaching, for work in classes and out-of-class activities as well as for pupils, students and other interested persons in order to acquire necessary references about corresponding theme. It comprises theoretical summary of inverse functions, the research of inversion of elementary functions as well as the examples of tasks, solutions, practical tasks. Keywords: elementary functions, inverse functions
Methodological development "Inverse functions"
Keywords: Pedagoģija