Arhitektūras profesors Eižens Laube – Latvijas Universitātes rektors - Mantiniece, Ilga (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: rektoru galerija"
Keywords: Rektori - Latvijas Universitāte; Vēsture - Latvijas Universitāte; Arhitektūras vēsture; Zinātnes vēsture - Latvija; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art