Projekts: Uzņēmuma SIA "VEZ" dibināšana - Zapaņonoka, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2016)
Uzņēmumam SIA ”VEZ” ir radīts un izstrādāts projekts par tā dibināšanu, lai to būtu iespējams realizēt uzreiz, tiklīdz būs piesaistīts vai atrasts nepieciešamais finansēšanas apjoms. Projekts ir izveidots tāda veidā, lai tiktu ņemtas vērā vīriešu un sieviešu vēlmes, ka arī ir padomāts par bērniem. Uzņēmuma produkcija- kastītes ar ziediem, saldumiem, cepumiem macaroons un klientu dāvanām ir domātas dažādām vecuma grupām, un katrs Rīgas, Pierīgas, un nākotnē varbūt arī jebkurš Latvijas iedzīvotājs spētu atrast piemērotāko preci sev un saviem tuviniekiem. Autores mērķis ir izveidot projektu par uzņēmuma dibināšanu, kurš būs peļņas nesošs, un kuram peļņa katru gadu tikai palielināsies.

Project for Enterprise “VEZ” Ltd is established on such basis, so as soon as the author of this thesis finds or acquire the necessary funding it can be realised and the company can be established in real life not only on paper. This Project is established in such manner, that both women and men needs are taken in account establishing this enterprise, also the children’s needs has not been forgotten. Boxes with flowers, sweets, cookies “macaroons” and gifts are meant for various age groups and every resident which takes place in Riga region, and maybe in near future even any resident of Latvia could find the most suited gift for them or their close ones. Author’s goal is to create project about establishing an enterprise which is profitable and the profit per year continues to increase.
Project: SIA "VEZ" establishing
Keywords: Finanses un kredīts; Projekts; Uzņēmums; Dibināšana; Ziedi