BalTG "Fluent Tasks" projektu plānošanas sistēma - Kalniņš, Emīls (Latvijas Universitāte, 2014)
BalTG “Fluent Tasks” projektu plānošanas sistēma ir tīmekļa vietne, kuras pamatfunkcijas ir nodrošināt uzņēmumiem veiksmīgi organizēt projektus. Kvalifikācijas darba izstrādātājs šajā sistēmā strādāja pie projekta pārvaldīšanas sadaļām, kuras nodrošina nepieciešamās funkcionalitātes projektu apstrādei. Attiecīgās sadaļas ne tikai nodrošina iespēju pārvaldīt projektā pildāmos uzdevumus, bet arī nodrošina iespēju manipulēt ar projekta uzdevumu laika līniju, kontrolēt uzņēmuma darbinieku pieejas tiesības attiecīgajam projektam kā arī pārskatīt un rediģēt projekta informāciju kopumā.

BalTG „Fluent Tasks” project planner‟s basic functionality is to provide successful project managing within company scope. The developer of this project created the functionality for managing projects. The main features that were developed include not only managing project tasks, but also manipulating with project timeline, controling company employees access rights to the project and overview the project itself and managing, editing its information.
BalTG "Fluent Tasks" project planner
Keywords: Datorzinātne