Sulfonētu poli(ēter ēter ketona)/kompozītu membrānu ar mainīgu sulfonēšanas pakāpikopā ar cirkonija oksīda nanodaļiņu un [MMMIM][Me2PO4] jonu šķīduma piedevām termiskās īpašības - Novikovs, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2017)
Sulfonētu poli(ēter ēter ketona)/kompozītu membrānu ar mainīgu sulfonēšanas pakāpi kopā ar cirkonija oksīda nanodaļiņu un [MMMIM][Me2PO4] jonu šķīduma piedevām termiskās īpašības. Novikovs A., zinātniskais vadītājs asociētais profesors Dr. ķīm., Vaivars G., Bakalaura darbs, 51 lappuses, 66 attēli, 6 tabulas, 27 literatūras avoti. Latviešu valodā. Šaja rakstā tiek apskatīta kompozītu membrānu ar mainīgu sulfonēšanas pakāpi kopā ar cirkonija oksīda nanodaļiņu un [MMMIM][Me2PO4] jonu šķīduma piedevām termiskās īpašības. Membrānas tika raksturotas ar termogravimetriskas analīzes un skenejošas elektonmikroskopijas palīdzību. DEGŠŪNAS, SPEEK, TGA, PUSCAURLAIDĪGAS MEMBRĀNAS, ZIRKONIJA OKSIDS.

Thermal properties of sulphonated poly(ether ether ketone)/komposite membrane with various degree of sulphonation with zirkonium oxide nanoparticle and [MMMIM][Me2PO4] ionic liquid additive. Novikovs A., supervisor Dr. chem. Vaivars G., undergraduate research project in physical chemistry, 51 pages, 66 figures, 3 tables, 27 literature references. In Latvian. In this paper Thermal properties of sulphonated poly(ether ether ketone)/komposite membrane with various degree of sulphonation with zirkonium oxide nanoparticle and [MMMIM][Me2PO4] ionic liquid additive. Membranes were characterised with thermogravimetric and scaning electron microscopy medtods.
Thermal properties of sulphonated poly(ether ether ketone)/komposite membrane with various degree of sulphonation with zirkonium oxide nanoparticle and [MMMIM][Me2PO4] ionic liquid additive
Keywords: Ķīmija; DEGŠŪNAS; SPEEK; TGA; PUSCAURLAIDĪGAS MEMBRĀNAS; ZIRKONIJA OKSIDS